Hogyan működik? - 2. rész

 

Az oldal jobb felső sarkában van egy "Belépés" link, arra kattintva tudsz a megadott felhasználóneveddel és jelszavaddal belépni:

 

Belépés után láthatod a saját oldalad, ahol a megrendelt szolgáltatásaiddal kapcsolatos ügyeket intézheted.

 

Üzenetek

 

A Profiloldalad megnyitásakor egyből az Üzenetek menüben találod magad, ahol figyelmeztetés vár rád, ha egy folyamat a te beavatkozásodra vár (pl. dokumentumfeltöltés domain megrendeléshez), illetve itt találod a rendszer által küldött fontos üzeneteket is.

 

 

A Support üzenetek almenüben találod az általad küldött üzeneteket, és az azokra kapott választ/válaszokat. Amennyiben új kérdésed van, az Új üzenet írása menüben tudod legegyszerűbben feltenni nekük. (Ez azért is hasznos, mert bármikor újra visszanézheted a kapott választ.)

 

 

Alapadatok

 

A Profil menü, Személyes adatok fülön láthatod azokat az adataidat, melyeket a regisztrációkor megadtál nekünk magadról. Ezek egy részét nem tudod módosítani, a legtöbbet azonban át tudod írni, ha változott valamilyen elérhetőséged.

A Kapcsolattartó adatai almenüben a saját adataid vannak (akkor is, ha esetleg más nevében jársz el az oldalon, akár az ügyfeleidnek rendelsz domaint, vagy tárhelyet).

  

Kapcsolattartó adatai 

A Címek, elérhetőségek almenüben találod a megadott postacímeket; ahova a leveleket küldjük neked, vagy ahova a számlát állítjuk ki, vagy amit pl. a .hu domain regisztrációja során kötelező megadni. 

  

Profil, címek

 

Az E-mail értesítések almenüben beállíthatod, hogy milyen eseményekről, üzenetekről küldjün neked e-mailes értesítést (pl. hamarosan lejár a domained regisztrációja stb.).

 

Profil, E-mail

 

A Jelszóváltoztatás almenüben pedig a regisztráció során megadott jelszavadat tudod lecserélni.

 

 

A következő fejezetben a domainjeid kezelését mutatjuk be!

 

1. rész - Megrendelés 3. rész - Domain(ek) kezelése